Over ons

Visker keukens is ontstaan uit Visker interieurbouw. Sinds 2008 is er door de groeiende vraag naar keukens een keukenshowroom bij gekomen. Deze is in de loop der jaren diverse keren vernieuwd.Ooit ontstaan uit Visker Interieurbouw, maar inmiddels is Visker Keukens al jaren een begrip in keukenland. De keukenspecialist die voor u klaarstaat en met een keukenontwerp komt dat perfect bij u past!

Visker Keukens historie

Van interieurbouw tot keukenspecialist

Visker Interieurbouw hield zich eerst bezig met interieur en meubels in alle soorten en maten, maar door de groeiende vraag naar keukens was een aparte keukenshowroom noodzakelijk. In de loop der jaren is deze showroom diverse keren vernieuwd, om in uw vraag en aan uw keukenontwerp te blijven voldoen.

In 1992 begon Thieu Visker het bedrijf in Breda, waarna hij in 1999 verhuisde naar het Munnikenhof in Terheijden. In 2005 groeide het bedrijf zo erg uit zijn jasje, dat een volgende verhuizing onvermijdelijk was. Thieu kocht het pand aan de Bredaseweg 53, waar Visker Interieurbouw tot de dag van vandaag gevestigd is.

Vernieuwend, maar nog steeds vertrouwd

Om aan de groeiende vraag van keukens te voldoen, ontstond in 2008 uit Visker Interieurbouw een keukenspecialist: Visker Keukens. U kunt bij ons vrijblijvend een kijkje komen nemen in de showroom, of uw wensen en ideeën met onze specialisten delen. Ook als keukenspecialist blijven wij de vertrouwde partner voor uw interieur.

Hoe vernieuwend we ook zijn, we blijven vertrouwd. Onze showroom is in de loop der jaren diverse keren vernieuwd en een keukenontwerp van Visker Keukens is altijd innoverend, maar onze kernwaarden blijven hetzelfde. We blijven de wensen en dromen van onze klanten hoog in het vaandel dragen, om vanuit die ideeën toe te werken naar de perfecte keuken. Een keuken op maat bestelt u al sinds 2008 bij Visker Keukens.

Stel een vraag of schakel direct Visker Keukens in:
Neem contact op

Visker Keukens historie