Op maat gemaakte keukens

Een interieur waarin u zich thuis voelt is van groot belang. Zelf inspraak hebben in hoe uw woonruimte er uitziet kan hierbij helpen. Zo zijn op maat gemaakte keukens vandaag de dag erg populair. U beslist zelf hoe en wat; welke materialen, een open of een dichte keuken, gas of inductie? U bent de regisseur van uw eigen keuken. De specialisten van Visker Keukens helpen u graag bij dit schouwspel.

Service boven alles

In onze showroom staat service voorop. Wij verzorgen op maat gemaakte keukens van begin tot eind: van intake en inmeten tot maken en plaatsen. Met Visker Keukens krijgt u gegarandeerd de keuken in huis zoals u die in gedachten had. U houdt tijdens het proces contact met ons aanspreekpunt, zodat u invloed heeft op wat er gebeurt. Uw keuken, uw proces.

Met onze showroom als uitgangspunt weet u zeker dat u wordt geholpen zoals het hoort. Onze showroom was bij de oprichting van 2008 nog leeg. In tijden van crisis bleven wij bouwen, terwijl veel bedrijven omvielen. Die gedachte geeft ons kracht; wij blijven bij tegenslag doorzetten om de keuken van uw dromen zo goed mogelijk te realiseren. Uw wens is onze missie.

Bekijk onze modellen

Op onze projecten-pagina en keuken-pagina vindt u meer informatie over wat we voor u en op maat gemaakte keukens kunnen betekenen. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie of thee naar de mogelijkheden kunt kijken en uw idee├źn met ons kunt bespreken.

Vanaf medio april hebben we een vernieuwde showroom, met modellen die gebaseerd zijn op warme tinten en voornamelijk natuurlijke materialen, zoals hout. Op maat gemaakte keukens die eerlijkheid uitstralen. Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op