luxe-keuken-zwart-moderne-keuken-visker-1

Over ons

Visker Keukens is in 2008 ontstaan vanuit Visker Interieurbouw en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de keukenbranche. We zijn gevestigd in Terheijden, omgeving Breda. Visker Keukens is gespecialiseerd in zichtbaar mooi! De mogelijkheden zijn eindeloos en wij kunnen voor ieder budget een droomkeuken realiseren.

In 1992 begon Thieu Visker het bedrijf in Breda, waarna hij in 1999 verhuisde naar het Munnikenhof in Terheijden. In 2005 groeide het bedrijf zo erg uit zijn jasje, dat een volgende verhuizing onvermijdelijk was. Thieu kocht het pand aan de Bredaseweg 53, waar Visker Interieurbouw en Visker Keukens tot de dag van vandaag gevestigd is. Ondertussen is het bedrijf zo gegroeid en zijn we uitgebreid naar Bredaseweg 55. Sinds 25 april 2023 is het bedrijf Visker eigendom van Inofec (onderdeel van Sucom B.V.).

Waar Visker Interieurbouw zich voornamelijk bezighield met interieur en diverse soorten en maten meubels, groeiende de aanvraag naar keukens enorm! Een keukenshowroom bleek een must en hiermee is Visker Keukens ontstaan. Ondertussen blijven we steeds verder uitbreiden. We hebben verschillende showroomkeukens gepresenteerd staan bij ons in de showroom, en deze worden bijgehouden met de laatste trends. In 2023 is onze showroom weer up to date gebracht met de nieuwste trends.

Hoe vernieuwend we ook zijn, we blijven vertrouwd. Onze showroom is in de loop van de jaren diverse keren vernieuwd en een keukenontwerp van Visker Keukens is altijd innoverend, maar onze kernwaarden blijven altijd hetzelfde. Het Visker Keukens team blijft de wensen en dromen van onze klanten hoog in het vaandel dragen, om vanuit die ideeën toe te werken naar uw perfecte keuken.

Werken bij Visker Keukens

Binnen ons team zijn we altijd wel opzoek naar versterking. Ons team is enthousiast en gedreven, maar wel met veel gezelligheid. Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures?  Kijk dan op onze vacature pagina voor meer informatie

Werken bij Visker