Keukens

Is uw huidige keuken aan vervangen toe of heeft u een nieuw huis gekocht? Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt veel kijken. Zo moet er nagedacht worden over de indeling van de keuken, de gewenste stijl en materialen, wat voor apparatuur je terug zou willen zien in je keuken en natuurlijk wat je budget is.

Visker Keukens heeft verschillende soorten en maten showroomkeukens staan. Van klassiek tot modern, van kunststof tot hout. Uiteraard kunt u alles volledig naar wens combineren, waardoor u uw eigen budget bepaalt. Ook buiten ons keuken assortiment om kunnen onze vakmensen producten of aanvullingen realiseren. U kunt uw keuken laten ontwerpen met oneindige keuze, waardoor uw keuken geheel op maat gemaakt kan worden en perfect bij uw ruimte past.

Uw keukenadviseur is tijdens het hele proces uw aanspreekpunt. Zowel voor als na de koop. Voor iedere vraag kunt u bij ons terecht.

Afspraak maken

Onze merken

Keukens Dordrecht

Van idee naar keukenontwerp

Een goed ontwerp is de basis van de keuken. Bij het verbouwen of het renoveren van de keuken komt veel bij kijken. Zo moet u nadenken over de sfeer, de opstelling, de kleurstellingen en het apparatuur van de keuken. Samen met onze ervaren adviseurs gaan we deze stappen 1 voor 1 bespreken. Zo komen alle aspecten aan bod en kan de adviseur uw droomkeuken gaan ontwerpen.

Keukens Dordrecht

Uw droomkeuken in 3D

Onze adviseurs gaan aan de slag om uw wensen om te toveren tot uw droomkeuken. Een uitdagend ontwerp dat de potentie van uw woning naar voren brengt. Een keuken waar u zich helemaal thuis in voelt en voldoet aan alle wensen. Deze keuken krijgt u dan in 3D te zien. Hierdoor ziet u in 1 oogopslag hoe de keuken gerealiseerd kan worden.

Zorgeloos en compleet gemonteerd

Na het ontwerptraject wordt er een afspraak gemaakt bij u thuis. Tijdens deze afspraak controleren we alle maten in het keukenontwerp en bespreken we de levering en montage. Uw keuken wordt altijd geïnstalleerd door ons eigen team van monteurs. Zo bent u ervan verzekerd dat de keuken perfect wordt gemonteerd.