Breda Jazz Festival

Het weekend waar heel Breda en omstreken elk jaar naar uitkijkt. Het Breda Jazz Festival is het grootse muziekevenement dat maar liefst 4 dagen duurt. Met een jaarlijkse opening op Hemelvaartsdag trekt dit oudste en grootste jazz festival van Europa jaarlijks zo’n 250.000 bezoekers. Het bruisende centrum van Breda is een gemoedelijke plek die jong en oud tijdens het Breda Jazz Festival samenbrengt.

Hoorbaar mooi

Deze hoorbare en zichtbaar mooie jazz vind je terug door de hele stad, met meer dan 200 concerten verspreid over meer dan 20 verschillende podiums. En Visker mag onderdeel zijn van dit zichtbaar mooie muziekfestijn. Met het Visker Podium op het Kasteelplein is dit een perfect combinatie van zichtbaar en hoorbaar mooi!

Al meer dan 50 jaar is het Breda Jazz Festival een begrip in Breda. Jaarlijks werken er zo’n 200 vrijwilligers mee om er keer op keer weer voor te zorgen voor een zichtbaar mooie editie.

Voor jong en oud

Tijdens het Breda Jazz Festival hangt er een bijzondere en unieke sfeer. Jong en oud voelt zicht als een vis in het water en heel de stad Breda staat op zijn kop. Met een programmering van classic jazz tot bluegrass en gospel tot swing is er altijd wel iets te vinden in je favoriete genre!

Volgende editie: 9,10,11,12 mei

Schrijf het in je agenda, de volgende editie start op 9 mei. Voor Visker extra speciaal omdat wij verbonden zijn aan het fantastische Visker Podium. 4 dagen lang feest in het centrum van Breda. Blijf op de hoogte van updates via onze socials. Zien wij jullie met Hemelvaart bij ons Visker Podium?