luxe-keuken-zwart-moderne-keuken-visker-1

Moderne keukens

De moderne keuken, niet meer weg te denken uit ons interieur. Deze keukens hebben een strakke look en zijn vaak greeploos afgewerkt met gladde fronten. Bij moderne keukens worden vaak kleuren zoals zwart, wit en aardetinten gebruikt. Hierdoor hebben deze strakke keukens een zachte en hedendaagse uitstraling. Wat keukens modern maakt is de afwerking, deze droomkeukens zijn altijd afgewerkt met de nieuwste apparatuur, denk aan een Bora kookplaat, bijzondere kranen en moderne afzuigkappen.

Deze trendy keukens zijn er in verschillende stijlen. Onze keukenadviseurs nemen u graag mee in de wereld van moderne keukens en laten u graag moderne keukens voorbeelden zien in onze showroom. Onze showroom kenmerkt zich door een aantal verschillende stijlen keukens. Van moderne keukens met eiland tot keukens met een echte hotel chique uitstraling , van een L-vormige keuken tot aan een mooi en groot eiland met kastenwand. Ook vindt u verschillende topmerken terug in onze keukens zoals Bora, Quooker en Atag. Doordat onze showroom is niet gevestigd op een meubelplein waardoor u in alle rust inspiratie kan vinden. Onze offertes zijn eerlijk en marktconform zodat wij uw ideeën kunnen uitwerken tot de perfecte keuken die modern is!

moderne hoekkeuken

Een zwarte moderne keuken

Showroom keuken James is de moderne hoekkeuken die tot in de puntjes is afgewerkt. Deze strakke zwarte keuken is een prachtige eyecatcher in huis. Wat deze hoekkeuken modern maakt zijn de greeploze fronten en het glanzend granieten werkblad. Afgewerkt met een klimaatkast is deze keuken op en top luxe!

Neem een kijkje in de keuken James

modern landelijk keuken

Modern landelijke keuken

Onze moderne parel met een landelijke twist: showroom keuken Izzie. Door de blauwe gelakte fronten is deze keuken vrolijk en tijdloos. De keuze om deze modern landelijk keuken af te werken met blauw zorgt voor een verfrissende look die goed past bij de landelijke elementen. Een gouden combinatie van landelijk en modern!

Neem een kijkje in de keuken Izzie

Naast de prachtige showroom keukens James & Izzie, hebben wij ook verschillende moderne keukens met kookeiland. Deze keukens betrekken uw keuken echt bij uw woonkamer en geeft uw huis de perfecte leef keuken.

moderne keuken met eiland

Een warme keuken met hout

Showroom keuken Renzo is een droomkeuken! Deze moderne keuken met kookeiland is een moderne en luxe droom die uitkomt. De keuken is modern en sfeervol tegelijk doordat de achterwand is afgewerkt met walnoot lamellen deuren. Maar de echte eyecatcher van deze moderne keuken is het kookeiland. De fronten zijn strak en greeploos afgewerkt en het blad is afgewerkt met een fantastische ‘waterfall edge’, dit maakt deze moderne keuken met eiland het middelpunt van uw huis.

Neem een kijkje in de keuken Renzo

witte moderne keuken

Moderne witte keuken met hout

Vaak wordt een modern keuken afgewerkt met wit. Moderne witte keukens tijdloos en past bij elk interieur. Zo ook witte moderne keuken Jez die bij ons in de showroom pronkt. Deze keuken sluit perfect aan op al uw wensen en is voorzien van hoogwaardige materialen en de laatste technische ontwikkelingen. Doordat de achterwand is afgewerkt met donker hout is deze keuken robuust en uniek. Een moderne keuken met hoge kwaliteit en luxe!

Neem een kijkje in de keuken Jez

Uw eerste appeltaart in uw nieuwe keuken?

Wij nodigen u graag uit in onze keuken showroom in Terheijden om u van begin tot eind te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw droomkeuken of neem alvast online een kijkje naar de verschillende mogelijkheden voor moderne keukens met een kookeiland.

Staat u straks in uw nieuwe keuken uw eerste appeltaart te bakken? Wij hopen dat wij die voor u mogen waarmaken!

Neem contact op