Oude keukens van vroeger

Een landelijke keuken bij Visker Keukens

Van en stoere landelijke keuken tot een landelijke boeren keuken, Visker Keukens heeft het allemaal. Tegenwoordig zijn er landelijke keukens in verschillende soorten en stijlen. Een landelijke keuken van hout of een landelijke eiken keuken is niet meer de standaard, een landelijke zwarte keuken of een stoere landelijke keuken zien we steeds meer.

 

Wat is een landelijke keuken?

Een landelijke keuken staat bekend om zijn natuurlijke materialen, een gezellige sfeer en natuurlijke kleuren. Deze keukenstijl blijft nog steeds ontzettend populair door de huiselijke sfeer die een landelijke keuken heeft.

Landelijke keuken wit

Een kijkje in deze landelijke keuken in het wit

Een prachtige klassiek landelijke keuken, deze witte keuken in Teteringen heeft het allemaal!

De lichte keuken geeft een frisse en rustige sfeer. Deze prachtige witte keuken met kookeiland straalt luxe uit. De rosé gouden greepjes en kraan zorgen voor een moderne twist die toch past bij de landelijke stijl van de keuken. Een perfecte combinatie, deze keuken is modern en landelijk tegelijk.

Landelijk moderne keuken

Modern landelijke keuken: Showroom keuken Izzie

Bent u meer geïnteresseerd in kleine landelijke keukens? Laat u dan eens inspireren door Izzie! Een landelijk moderne keuken met een speelse twist. Showroom keuken Izzie heeft een lichtblauwe kleur. De blauw gelakte kaderfronten, die van essenhout gemaakt zijn, geven deze strak landelijke keuken een verfrissende uitstraling met een rustige sfeer.

Meer zien van landelijk strakke keuken Izzie?

Een landelijke keuken kopen doet u bij Visker Keukens!

Onze keukenadviseurs in Terheijden staan voor u klaar om u van A tot Z te begeleiden. Zoekt u meer een keuken die landelijk modern is, of juist een landelijke hoekkeuken? Bij ons is alles mogelijk en wij zorgen dat u volledig ontzorgd bent. Met ons eigen team aan vakmensen zorgen wij ervoor dat de montage tot in de puntjes verzorgd is.

 

Uw eerste appeltaart in uw nieuwe landelijke keuken?

Wij nodigen u graag uit in onze keuken showroom in Terheijden om u van begin tot eind te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw droomkeuken of neem alvast online een kijkje naar de verschillende mogelijkheden.

Staat u straks in uw nieuwe keuken uw eerste appeltaart te bakken? Wij hopen dat wij die voor u mogen waarmaken!

Neem contact op