Keukenspecialist

Vanuit Visker Interieurbouw ontstond in 2008 een keukenspecialist met een missie: een oplossing bieden voor de oplopende vraag naar op maat gemaakte keukens. Breda werd ons beginpunt, maar inmiddels is Visker Keukens een gerenommeerd keukenbedrijf in een veel groter gebied. Dat is niet voor niets; wij onderscheiden ons door mee te denken met de klant en keukens te ontwerpen die alle wensen en verwachtingen overtreffen.

De meedenkende keukenspecialist

Heeft u al een idee voor een prachtige keuken, of wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen? Wat uw situatie ook is, er is maar één plek voor goed doordachte, betaalbare en op maat gemaakte keukens: Breda. Op de Bredaseweg 53 bevindt zich de showroom van Visker Keukens: de keukenspecialist die van begin tot eind met u meedenkt

U en uw ideeën of wensen worden gastvrij welkom geheten in onze showroom vol keukens in Breda en omgeving. Onder het genot van een kopje koffie of thee overleggen we met u over uw gedachtes. Als wij een duidelijk beeld hebben van wat u wilt, gaan we aan de slag met een ontwerp. Na goedkeuring beginnen we aan het design en de uitwerking van dit ontwerp. Uiteraard zorgen we voor de oplevering van de keuken, zodat u binnen de kortste keren weer kunt koken in uw eigen keuken.

Stap in waar u wilt

Heeft u al een ontwerp klaarliggen en hoeft uw keuken enkel nog uitgewerkt te worden? Ook dat is geen probleem; wij gaan graag aan de slag met uw keukenontwerp. Visker Keukens is een keukenspecialist die u de mogelijkheid biedt in elke fase van het traject in te stappen. We helpen u zoals u dat wilt en wanneer u dat wilt.

Op onze projecten-pagina staat al een uitgebreid portfolio met keukens die ons trots maken. Wie weet verschijnt uw keuken ook ooit op deze pagina, dus neem eens een kijkje naar de mogelijkheden en laat ons weten wat uw ideeën, plannen en/of wensen zijn. Onze specialisten staan te popelen voor een nieuwe uitdaging.

Neem contact op