Licht eiken keuken

Industriële keukens

Steeds vaker zien we industriële keukens in huishoudens terugkomen. Deze populaire keukenstijl past bij meerdere interieurstijlen en heeft tegelijk een hedendaagse uitstraling. Industriële keukens zijn er in verschillende soorten en maten. Bij deze keukenstijl hoeft u niet meteen voor een stoere en moderne look te kiezen. We zien namelijk ook vaak landelijke industriele keukens. Hierbij worden eigenlijk verschillende interieurstijlen gecombineerd waardoor er een hele unieke sfeer in de keuken ontstaat zoals te zien is bij de landelijk industriele keuken van Johan & Jolanda.

keuken industrieel landelijk
industriele keukenkast

Keuken inspiratie industrieel?

Grove materialen en een stoere look, dat maakt een keuken industrieel. Industriële keukens zijn herkenbaar aan hun stoere uiterlijk waarbij de keuken vaak een onafgewerkte look heeft. Deze onafgewerkte look ontstaat door het gebruik van robuuste materialen. Zoals hout, beton, en staal. De drie elementen voor die keuken industrieel modern.

Om een industriële keuken volledig af te maken in deze bijzondere stijl worden deze keukens vaak afgewerkt met robuust apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een afzuigkap die industrieel oogt. Zo wordt de stijl door de complete keuken doorgevoerd. Maar dit gaat ook verder dan de apparatuur, de stijl kan ook worden doorgevoerd buiten de keukenkastjes en het aanrechtblad. Maak de look bijvoorbeeld af met een stalen industriele keukenkast zoals te zien bij onze industrieel keuken Lewis. Zo is de achterwand van de keuken industrieel stoer met gelijk extra opbergruimte, win-win!

Uw eerste appeltaart in uw nieuwe droomkeuken?

Wij nodigen u graag uit in onze keuken showroom in Terheijden om u van begin tot eind te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw notenhouten keuken of neem alvast online een kijkje naar de verschillende mogelijkheden.

Staat u straks in uw nieuwe keuken industrieel landelijk uw eerste appeltaart te bakken? Wij hopen dat wij die voor u mogen waarmaken!

Neem contact op