Houten keuken | Visker Keukens

Bent u op zoek naar een keuken van hout of een houtlook keuken? Dan bent u bij Visker Keukens aan het juiste adres! Met onze showroom vol keukens kunnen wij voor iedereen een droomkeuken realiseren. Bij Visker Keukens kunt u samen met een van onze keukenadviseurs uw perfecte keuken met hout samenstellen.

Visker Keukens is gevestigd in Terheijden, omgeving Breda. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en wij kunnen voor elk budget een keuken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een keuken met houtlook of een luxe notenhouten keuken. Onze showroom is niet gevestigd op een meubelplein waardoor u in alle rust inspiratie kan vinden. Onze offertes zijn eerlijk en marktconform zodat wij uw ideeën kunnen uitwerken tot de perfecte keuken!

Een houtkleurige keuken is helemaal van nu! Het straalt warmte uit en past bij elke interieurstijl. Een keuken van hout is er namelijk in verschillende soorten en maten. Hierdoor past het altijd perfect bij u. Gaat u liever voor een donkere en warme houtkleur keuken zoals te zien bij showroom keuken Renzo, of kiest u liever voor een stoer en robuust steigerhout keukenblok?

Naast de keuze in keuken houtkleur, zijn er ook verschillende afwerkingen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een keuken met houten deurtjes, maar er zijn ook prachtige alternatieven voor houtlook keukens. Samen met onze keukenadviseur komt u erachter welke soort keuken het beste bij u past. Hierbij wordt er rekening gehouden met de stijl en wensen, maar ook met het budget.

Uw eerste appeltaart in uw nieuwe houten keuken?

Wij nodigen u graag uit in onze keuken showroom in Terheijden om u van begin tot eind te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw droomkeuken of neem alvast online een kijkje naar de verschillende mogelijkheden.

Staat u straks in uw nieuwe houten keuken uw eerste appeltaart te bakken? Wij hopen dat wij die voor u mogen waarmaken!

Neem contact op