De mooiste houten keukens

Bent u op zoek naar houten keukens? Een goede keuze. Houten keukens zijn stijlvol en u zult er met veel plezier naar kijken, in koken en in leven.

Echt hout geeft uw huis kleur en uw keuken een fantastische uitstraling. Het hout wordt vaak gecombineerd met andere natuurlijke materialen zoals natuursteen maar kan ook goed samen met (hoogglans) roestvrij staal of beton. De mogelijkheden voor houten keukens zijn bijna oneindig.

Visker Keukens maakt houten keukens op maat, volledig naar uw wensen. Bij houten keukens worden veel onderdelen van de keuken met de hand gemaakt. Dit maakt onze houten keukens stuk voor stuk uniek. We gebruiken topkwaliteit hout dat nog tientallen jaren meegaat.

Expert in houten keukens

Wilt u weten wat Visker Keukens voor u kan betekenen bij het ontwerpen en realiseren van een houten keuken? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek met onze expert. U kunt uw wensen en behoeften voorleggen en de expert zal de mogelijkheden betreft houten keukens aan u vertellen.

Showroom

Visker Keukens is gevestigd in Terheijden, vlakbij Breda. In de grote showroom ziet u het beste van het beste op het gebied van keukens. Visker Keukens heeft houten keukens, landelijke keukens, moderne keukens en nog veel meer, allemaal met een overeenkomst: de keuken wordt speciaal voor u ontworpen.

Neem contact op