keuken-klundert-maatwerk-houten-keuken-greeploos-keuken-greeploze-maatwerk-op-maat-2

Een greeploze keuken bij Visker Keukens

Een greeploze keuken straalt rust uit. Doordat iedereen vaker kiest voor een open keuken worden greeploze keukens ook steeds populairder. Deze keukens zijn namelijk stijlvol en subtiel.

 

Verschillende greeploos keukens

Er bestaan twee soorten greeploze keukens. Een volledig greeploos keuken en een semi greeploze keuken. Volledig greeploze keukens zijn vaak strak en hebben onzichtbare handgrepen. Vaak zijn deze keukens minimalistisch.

Semi-greeploze keukens zijn makkelijker in gebruik, ze zijn namelijk voorzien van een greeplijst of een push-to-open systeem. Zo blijft de keuken er strak uitzien en is deze toch makkelijk in de omgang.

Naast de verschillende soorten greeploos zijn deze keukens in verschillende kleuren beschikbaar. Een greeploze keuken mat wit heeft een moderne uitstraling en past perfect in een eigentijdse woning. Een greeploze witte keuken is tijdloos en blijft altijd elegant.

Uw eerste appeltaart in uw nieuwe keuken?

Wij nodigen u graag uit in onze keuken showroom in Terheijden om u van begin tot eind te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw droomkeuken of neem alvast online een kijkje naar de verschillende mogelijkheden.

Staat u straks in uw nieuwe keuken uw eerste appeltaart te bakken? Wij hopen dat wij die voor u mogen waarmaken!

Neem contact op