betonlook keukenblad

Betonnen keukens

Een beton keuken, stijlvol en stoer. Deze keukens hebben een robuuste look en hebben een unieke uitstraling. Ze zijn in verschillende varianten en stijlen te verkrijgen waardoor een betonlook keuken altijd past bij elk hedendaags interieur. Door het gebruik van beton of materiaal van betonlook zijn dit stoere keukens, perfect voor een industriële interieurstijl.

 

Wanneer kies je voor beton of een betonlook keuken?

Een beton keuken is zwaar en kwetsbaar, dit drukt op de keukenkasten. Daarnaast is beton vlekgevoelig en kan het snel breken.

Een goed alternatief voor beton, is een keuken met betonlook. Een betonlook keuken kan gemaakt worden van verschillende materialen: composiet, kunststof of keramiek. Deze materialen zijn lichter dan beton en gebruiksvriendelijker. Het lijkt ook nog eens heel erg op echt beton. Het verschil is bijna niet te zien!

 

Keukenblad betonlook

Vindt u een volledige betonlook keuken te robuust? Dan is er altijd de optie om te kiezen voor een keuken van hout en beton. Combineer deze materialen door te kiezen voor een keuken met betonblad. Een betonlook keukenblad stevig en hittebestendig. Hierdoor is dit soort werkblad gebruiksvriendelijk en gaat het lang mee.

Onze keukenadviseurs adviseren altijd een composiet, keramiek of kunststof betonlook aanrechtblad aan. Naast de gebruiksvriendelijkheid is betonlook ook in verschillende kleuren beschikbaar, er zijn zelfs meer kleurmogelijkheden dan bij echt beton. Zo kun je ook kiezen voor een betonlook keuken met zwart blad.

 

Een keuken met betonlook combineren

Betonlook is met verschillende stijlen en kleuren te combineren. U kunt bij deze stijl alle kanten op. Ga voor een materiaal dat het beton versterkt of kies juist voor een kleur die zorgt voor contrast met het beton, zoals een betonlook keuken met zwart blad of kies voor een witte keuken met betonlook blad.

 

De keuken met betonlook met hout

Beton is ontzettend goed te combineren met hout. Het hout versterkt de robuuste look van het beton en geeft de keuken toch een warme en landelijke sfeer. Het hout geeft balans aan de keuken. Wat dacht je van een beton keuken met houten aanrechtblad? Of juist een keuken van hout met beton aanrechtblad. De keuken hout met beton is een stoere keuken voor iedereen met lef!

Uw eerste appeltaart in uw nieuwe keuken?

Wij nodigen u graag uit in onze keuken showroom in Terheijden om u van begin tot eind te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw droomkeuken of neem alvast online een kijkje naar de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op